hits

KLE DEG FOR SUKSESS

Klesstil og mote kan virke ekstremt kjedelig, men er faktisk ganske interessant. Ingenting kan helt måle seg med å være nydusjet, ha nyklipt hår og et rykende ferskt og stilig antrekk. Hvordan man kler seg har ofte stor sammenheng med hvordan man føler seg og hvordan man oppfattes av andre. Uansett hvordan man vrir og vender på det. Går man i en skreddersydd dress, nypolerte sko og har på seg en stilfull klokke føler man seg sannsynligvis mer som en gentleman. Går man i en hvit t-skjorte med pizzaflekker på føler man seg sannsynligvis mer som en slask. Å avhenge for mye av klær og andre overfladiske ting for selvtillit er ingen god idé. Men når man har muligheten til å kle seg som en konge, hvorfor ikke gjøre det hvis det får deg til å føle deg bedre? Jeg mener ikke at man bør bry seg om hva andre synes eller avhenge av klær for å føle seg bra. Jeg mener at dersom man allerede har god selvtillit kan man bruke en skarp klesstil for å sette prikken over i'en. Det er en forskjell på å bli påvirket av dette på et emosjonelt nivå og på å bruke det som et logisk middel for å fremme sine interesser. Dersom det ikke gjør noen forskjell for deg psykologisk, så gjør det uansett en forskjell for hvordan du blir oppfattet av andre. Dette har du ikke kontroll over. Om du absolutt ikke vil ta deg bryet, ikke tenk på det. Men vær deg selv. Skill deg ut!

"What is the point of being on this earth, if you are going to be like everyone else?" - Arnold Schwarzenegger

Klærne vi går i påvirker altså ofte selvtilliten vår og for hvordan andre oppfatter oss i deres underbevissthet. Bare tenk på dyr som skifter pels eller bytter farge for å få seg en make. Hva vi går i gjenspeiler personligheten og selvtilliten vår. Klærne vi går i er en del av vår personlige identitet. Man kan si "Jeg går i det som er komfortabelt, jeg bryr meg ikke hva andre synes.". Dette er vel og bra. Men... Ville man gått i joggebukser i et bryllup? Hvorfor ikke? Antagelig fordi man vil se bra ut, det er tradisjon og man ville ikke dømmes for å ha på seg joggebukser når andre har pyntet seg. Altså bryr man seg i enkelte situasjoner, men man føler ikke at det er viktig nok, eller nødvendig å kle seg bra til vanlig. Vi mennesker forventer ofte å bli åtti år gamle. Som om det er en selvfølge. Jeg klager ikke om jeg blir femti. I alle fall har jeg fått leve og hatt mange muligheter. Hver dag er dyrebar, hvor klisjé det enn høres ut. Hvorfor ikke kle seg deretter?

Jeg tenker ikke veldig mye over klær til daglig, men holder meg til en relativt simplistisk stil. Ikke store kontraster og sterke farger. I ungdomsskoleårene så jeg antagelig ut som en potteplante som følge av at jeg gikk med løse joggebukser i størrelse XXL og veide mellom 50 og 55kg. Noe som kan gi deg en bedre fit på klærne er å løfte vekter. Dette er ikke noen stor hemmelighet, og det påvirker i stor grad hvordan klærne ser ut. Mange folk går i klær av feil størrelse. Ofte er klærne alt for store. Dette ser ikke så veldig bra ut. Å ha rett størrelse og passform er det aller viktigste for at klærne skal se bra ut på deg. Jeg vil påstå at det er bedre med en størrelse for liten enn en størrelse for stor. Slik unngår man å bli oppfattet som en rapper fra 90-tallet som har levd et hardt liv på gata og nå prøver å bli den nye Eminem eller 50-Cent. Tanken er å behandle seg selv med respekt og kle seg deretter. Hvordan kan andre respektere deg om du ikke respekterer deg selv? Hva synes du ser helt rått ut? Hvordan ville den beste versjonen av deg selv kledd seg? Livet består av dager. Skal du bare kle deg bra de dagene du skal ut på byen? En gang i uka eller hver andre uke? Hvorfor ikke hver dag? Hva om dette var din siste? Skill deg ut i mengden. Alle ser like ut. Ta på deg jeans og en fresh t-skjorte/genser i stedet for joggebukser og hettegenser. Eller en skjorte, et belte og pene bukser. Ikke nødvendigvis penklær, men din egen stil. Behandle deg selv som en gentleman lenge nok og etter hvert ikke bare tro at du er en, men ta det som en selvfølge. Dersom man behandler seg selv med respekt vil det være nesten uunngåelig å oppnå selvrespekt. Start dagen med å ta på deg en rykende fersk skjorte. Det kan gjøre en forskjell!

#Mote #Klesstil #Klær

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Julian Liebeck

Julian Liebeck

22, Trondheim

Selvutvikling er min lidenskap. Ikke bare fysisk styrke, konsentrasjon, fleksibilitet og utholdenhet. Men også kunnskap, spiritualitet, teknologi, psykologi, business, kunst og musikk. Dette håper jeg å dele med dere i form av verdifullt innhold som kan tas i bruk i alle aspekter av livet. Gjennom deling av verdi med andre internaliserer jeg denne kunnskapen bedre selv. For å kunne bli den beste versjonen av meg selv, og for å hjelpe dere til å bli den beste versjonen av dere selv. Å ikke bare klare seg i dette livet, men å oppleve mestring og utvikling. Og ikke minst... Å nyte prosessen fullt ut.

Kategorier

Arkiv